Musikerne

Ana Palma Ana kommer fra Panama i Mellemamerika. Hun er sangerinde og prisvindende sangskriver, der har brugt de sidste ti år i København på at udforske og fusionere latinamerikanske rytmer med forskellige slags genrer, som salsa, son, cumbia, bachata, kizomba med mere.
Hun har sunget i adskillige latin-bands både fra den danske og den svenske musikscene. Hun er passioneret og fuld af energi, hvilket afspejles hver gang hun står på scenen. Puro sabor!!!


Maria Carelse er et velbeskrevet blad i dansk verdensmusik - både på scenen og i korridorerne. Maria har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre. I den brasilianske afdeling har hun bl.a. spillet i Vida og Agora Brazil og inden for salsaen har hun bl.a. spillet med Los Rumberos og var ophavskvinden til det 12 mand store salsaorkester Salsa Loca. Maria var igennem en årrække formand for World Music Denmark.


Juan Borges Juan Alberto Borges er fra Palma Soriano på Cuba. Han spiller guitar og har dyrket den cubanske musik genre trova. Juan har spillet sammen med mange andre trovadores fra Santiago de Cuba bl.a. Aquino, Robertico & Yon. Juan flyttede på et tidspunkt til Island, hvor han dannede orkestret Afro Kuba Band med Cheick Bangoura, Petur Daniel Peturson og Hedinn Bjornsson. Musikken var en skøn blanding af afro og cubanske rytmer og melodier. I 2013 flyttede Juan til København, hvor han begyndte at spille med bl.a. orkestret Cuba Sa Son.

Alex Salas Alex Salas kommer fra Peru og har boet i Danmark i ca. 20 år.
Alex spiller guitar og har blandet andet spillet med Grupo Obession, Cumbia Stars, Perumanta m.fl.


Niels Prins Niels er uddannet kontrabassist fra det Fynske Musikkonservatorium≥. Han har i årenes løb spillet i diverse symfoniorkestre, teaterforestillinger, revyer, big bands, verdensmusikorkestre og forskellige jazzbands. I de seneste år har det musikalske fokus ligget på cubansk son & salsa i bandet Los Cubraz og bossa nova med gruppen Bossa Agora.


Olivia Nunez Olivia Nuñez kommer fra Cuba og er uddannet på Escuela nacional de arte la Ena, som er en kunstskole i Havanna. Olivia spiller percussion og har spillet i blandt andet Grupo Changul, las Cabrón, Caribe Girl og adskillige andre orkestre på Cuba.
I Danmark har hun spillet med Cordero y Grande Daneses, Yemi Valdez & Latin DK og Peter Suwalski. I øjeblikket er hun foruden i Los Cubraz også med i Grupo Candela.