Musikerne

Henri Benitez er fra Cuba hvor han er uddannet fra konservatoriet i Havanna. Han har sunget med nogle af Cubas førende orkestre blandt andet Azucar Negra og Pupy y los que son son. Han er nu bosiddende i Danmark. Ud over Los CuBraz spiller han med Grupo Danson og Tony Moreaux & Friends


Maria Carelse er et velbeskrevet blad i dansk verdensmusik - både på scenen og i korridorerne. Maria har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre, heriblandt Los Rumberos & Vida. Nu spiller hun i Salsa Loca, og i samba-funk-bandet Agora Brazil. Maria er tillige formand for World Music Denmark og har i adskillige år været en uundværlig brik i afviklingen af Copenhagen Jazz Festival.


Jacob Rahbek er bandets 'grand old man' og er en af landets mest respekterede tres-spillere. Han spiller i Salsa Loca og har desuden spillet i Los Elementos, Bongo Businez, Choro Vivo og Samba Agogo med Aninha Pompeia og Michael Aabye.


Juan Alberto Borges er fra Palma Soriano på Cuba. Han spiller guitar og har dyrket den cubanske musik genre trova. Juan har spillet sammen med mange andre trovadores fra Santiago de Cuba bl.a. Aquino, Robertico & Yon.
Juan flyttede til Island, hvor han i 2008 dannede orkestret Afro Kuba Band med Cheick Bangoura, Petur Daniel Peturson og Hedinn Bjornsson. Musikken var en skøn blanding af afro og cubanske rytmer og melodier.
I 2013 flyttede Juan til København, hvor han begyndte at spille med orkestret Cuba Sa Son.


Niels Prins har spillet i en lang række jazz, rock og verdensmusikorkestre i det sydfynske bl.a. Salsa Sabor. Niels er uddannet kontrabassist har i årenes løb spillet i div. symfoniorkestre, teaterforestillinger, revyer og forskellige Jazzbands. I de seneste år har det musikalske fokus ligget på den cubanske son & salsa.


Lisandro Bienes er fra Cuba og har dybe rødder i Cubas musikkultur.
Lisandro har arbejdet meget med en solo koncertform, hvor han bruger moderne teknik krydret med guitar og pedaler som han kan få til at lyde som et helt orkester. Han har blandet andet givet koncerter på Tranquebar, Bartof Café, Islands Brygge Kulturhus & Tjili Pop. Lisandro har studeret musik i Santa Clara, Cuba og har spillet med i flere cubanske orkestre.
I Los Cubraz spiller han percussion.